sâmbătă, 11 mai 2013

Bucataria ca o joaca... Strawberry Fields Forever

Da, stiu. Cativa va veti stramba, cativa veti zice no way, dar sper ca macar cativa sa ziceti why not?! :) Si eu cand am citit pentru prima data aceasta reteta am strambat usor din nas. Capsuni si otet balsamic? Kind of strange, parerea mea :) Asa ca nu i-am dat prea multa atentie. Dar reteta mi-a tot revenit in minte, plus ca am tot vazut-o in diverse postari cu multe like-uri :). Doar e sezonul salatei si al capsunilor. Pai daca toata lumea o lauda cat de de buna si de minunata, de ce sa nu o incerc si eu?! Si chiar am facut-o, dupa ce zile la rand am tot uitat de intentia mea. Imi aduceam aminte tot a doua zi dimineata. Cu ciuda :) Asa ca, in momentul in care mi-am adus aminte, desi pieptul de pui era aproape gata, am decis sa o prestez rapid.

M-am inspirat de aici, dar am adaptat reteta la ingredientele pe care le aveam prin casa : salata verde creata, cateva capsuni (feliate), fasii de parmezan si nuci prajite. Pentru dressing am amestecat ulei de masline extravirgin, otet balsamic, sare, piper alb, un varf de cutit de boia dulce, putin zahar brun si jumatate de usturoi verde tocat (partea alba). Eu, dressing-ul pentru salata, prefer sa il fac intr-un borcan. Pun toate ingredientele in el, infiletez capacul bine si il agit energic. Dureaza 2 secunde :)


Rezultatul a fost unul delicios. Gustul este cel putin interesant si, cu siguranta, o voi reface cat de curand. Daca aveti curaj si sunteti curiosi, sau daca sunteti pur si simplu va plac capsunile, o puteti incerca si voi. S-ar putea sa va placa :) Daca nu, macar delectati-va cu asta :)

Pofta buna!